25 veebruar 2009

Palju õnne, Eesti.


Eile oli siis Eesti Vabariigi aastapäev. Õnnitlused siitpoolt Teile kõigile. Meie hullumajas oli otse loomulikult ka selleteemaline üritus. Eelmisel nädalal said kapsad juba hapnema pandud, väike Viru Valge külmikusse muljutud ja vaim otse loomulikult valmis seatud. Kõik oli nii nagu peab, laualt ei puudunud maailma kõige koledamad täidetud munad, ilmatuma head singirullid, sprotid, Kalevikommid, keedukartul, isetehtud kotletid, kõige tumedam sai, mida siit leidsime ja mis põhilisem: Eesti lipp. Üritus oli väga mõnus ja kui aus olla ega ei mäletagi nii patriootlikku tunnetemerd kui eile meis oli. Kujutage ette: korralik kõne pika laua taga, mille valgel laudlinal on ainult eesti toit. Ümber kõige selle on istumas rahvaste Paabel ja kõik tähistamas Brisbane suuruse vabariigi sünnipäeva. Natuke tundsime end kui müügimehed, kes on korraldanud promoürituse. Aga hea üritus oli. Loomulikult nagu iga korraliku peaoga, kipub see olema tuju laenamine järgmisest päevast, täpselt nii oli ka seekord. Kaks tundi und ja rohev sibulameri oli jälle mööda liini minu poole liikumas oodates endale külge saada identifitseerivat silti: roheline sibul. Aga pidu oli seda väärt.


Vot sedasi. Ega meil siin väga midagi muud toimunud pole, töö ja natukese raha säästmine. See on kindel, et pooleteise nädala pärast Uus-Meremaale me rikkana ei lähe, sest tegime ühe suure investeeringu – meil on nüüd korralik fotokas Nikon D60. Aga raha osas me endid morjendada ei lase. Kuidagi saame ikka hakkama. Peaasi, et reisule.

Käti

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Issand, kas sul on ühe pildi peal kõrv verine?? Mis juhtus?? Või lihtsalt paistab pildilt nii ...

Anonüümne ütles ...

Meil on siin tohutu suured hanged. Öösel sadas nii palju lund, et praegu (keskpäeval) on Tartu väiksemad kõrvaltänavad veel osaliselt autoga läbitamatud.
Kolm küsimust tehnika kohta:
miks oli vaja osta uus kaamera?
kuhu jääb auto, kui te Uus-Meremaale lendate?
kas Austraalias tuleb samuti autole sundkindlustus osta?
Isalikult Tartust

Anonüümne ütles ...

Ühel päeval sain suuremat sorti sigadusega hakkama.
Võtsin Ülle läpakalt klahvid ära,küüs taha ja klõpsti nii nad lendasid.
Ülle viha oli nii suur,et igaks juhuks peitsin end pooleks päevaks ära.Ime,et minust kila-kola kass ei saanud(kass kes elab prügikasti kõrval).
IT-mehed aitasid läpaka korda teha.
Ma tõesti ei tahtnud sellist pahandust teha,rohkem mängu ja toreduse pärast!
Mäu!

Käta ja Hansa ütles ...

Vastame tekkinud küsimustele.

a) verine kõrv. Teadmata allergiast tekkinud kihelus kohustas kõrva kratsima, millest tekkis ka väike haav.

b) uus kaamera. Soetasime selle, kuna meil oli lihtsalt selline võimalus. Eestis vaevalt sellist võimalust (rahaliselt) oleks tekkinud. Ja pealegi peab ju Uus-Meremaa ilu ka kuidagi jäädvustama :)

c) auto. Nadjezda jätame Laidleysse, et siis tagasi tulles oleks taas millega ringi kimada.
Sellist asja, nagu sundkindlustus vist ei ole. Selle asemel peab auto olema registreeritud igal aastal uuesti. Kusjuures kogu see teema erineb osariigiti.

Kätrin ja Martin

Anonüümne ütles ...

Tere Eestlased!
Siin on Leele Uus-Meremaa
blogi aadress:
http://beefmasters.wordpress.com/
Ja ta asub Queenstown-is...

Ints Nickelback