01 november 2008

rutiin


Räägitakse, et rutiinis puhkab. Ju vist puhkabki, sest hommikul kui aeg on limiteeritud, siis varem söömiseks aega ei jäänud, nüüd aga on 5.45 keha juba virgunud ja ka vaim on pestud kustud kammitud. Aga rutiinis juhtub veelgi asju: on tekkinud uus nähtus nimega hooletus. Viimase kahe päevaga on juhtunud juba kaks intsidenti. Eile kui veel natuke unisena päikesekreemi endale peotäite kaupa peale uhasin, jäi imekombel peotäiest võidest vasaku põse jaoks veel natuke puudu. Lisasin. Massi hoolega näkku hõõrudes ilmnes, et lisakreem oli hoopis hambapasta ehk siis eile hommikul määrisin endale näkku hambapastat. Rutiini ärritas see küll, sest autosse istusin minutilise viivitusega. Ja siis teine intsident: täna hommikul tegi Martin kohvi. Minu ülesandeks jäi sellele lisada piim, segasin mõlema tassi sisu hoolikalt ära ja maitsesin ka, et kummas see suhkur siis sees on ja oh seda üllatust. Üks kohvidest oli mürksoolane. Sülitasin suu tühjaks ja jälle hilines rutiin autosse istumisega minutijagu.


Ühest vägevast asjast ka. Käisime Matuga saunas. Päris ehtsas soomesaunas, kus temperatuur oli 80kraadi ja keris pärit otse soomest, sai leili visata ja ..............oi kui hea on nüüd vahelduse mõttes ka puhas olla.

Kätrin


Me vist ei ole veel maininud, et siinkandis läheb pimedaks nõnda, et tekib tunne, nagu keegi lülitaks lambi välja. Kell saab kuus õhtul ja plaksti – pime. Viimasel ajal on asi pisut paranenud. Meieni jõudis info, et kodumaal keerati jälle kella. Ajavahe meil Eestiga nüüd siis 8 tundi. Räägivad, et ka siin keeratakse varsti kella ja siis juba vahe 9 tundi. Eks näis.

Mida tarka vahepeal ka teinud oleme. Oleme saanud kaks pikka nädalavahetust vabaks st laupäev ja pühapäev. Kasutasime aega veidi ringivaatamiseks lähikonnas. Kuna oli mõte minna Fraser Islandile, siis käisime ära linnas nimega Hervey Bay, mis on koht kust lähevad erinevad seiklusmatkad saarele. Võimalusi minna on mitmeid ja eri hinnas. Palju on ka pakkujaid. Oli täitsa nauditav linn igatahes. Meenutas pisut Pärnut/Haapsalut. Kolasime ringi, vedelesime rannas ja külastasime üht kiirtoidu asutust. Hea ja vaheldusrikas käik igatahes. Nädal hiljem otsustasime, et tuleb kindlasti läbi käia kuulsamad kohad meie endi armsas Childersis. Nimelt on siin kaks peamist kohta, millega turiste meelitatakse. Üks nendest on miski jäätise vabrik, mis pidavat olema kuulus ja traditsioonidega koht. Laias laastus osutus see siiski pettumuseks, sest olime enne arvanud, et saame näha ka kuidas jäätis tehakse või vähemalt kunagi tehti. Võta näpust. Sai osta ainult jäätist ja seda seal manustada. Jäätis iseenesest oli hüva. Teine koht on Snakes Downunder ehk väiksemat sorti loomaaed, kus elutsevad maod ja muud roomajad. Seal õnnestus näha lähedalt maailma top 5 kõige mürgisemat madu. (teadmiseks, et enamus nendest liikidest elutsevad ...Austraalias). Mul avanes võimalus ka üht mitteniimürgist madu ka käes hoida. Lisaks avastasime ka Childersist välibasseini, mis on lihtne ja odav.

Sel nädalal jõudis meieni pakk kodust täis head-paremat kraami. Küll oli hää tunne. Kõik Eesti Post ja puha. Ja 14. oktoobri Postimees on ka mitu korda läbi lapatud. Tänud Üllele!

Töörindel on seis üldpildis sama. Vist hakkab soojemaks minema, sest nüüd peaks olema meil juba kevad. Tervis on normis ja vaim pole veel päris nüristunud. Katsume ikka iga päev toredaid Karl Madise laule ümiseda töö kõrvale.......... ja kui kõigevägevam annab ja Enn (Kätrini arvuti) vastu peab riputame netti ka väikese video tööpõllult.

Hansa




3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

hommik! meil hakkab kraadiklaasidel varsti külmaks minema. ma tõstsin enda oma juba tuppa sooja. lähipäevadel läheb teedel libedaks, barcelona kandis olla juba lund sadanud. talverehvid saavad alla selle nädala jooksul.

käisin hiljuti tööasjus poolas, selle aastanumbri sees on plaanis veel wales ja belgia.

kuidas poodides hinnad on? (riided+elektroonika) kas Ennu saab otse seina lükata või on seal adapterit vaja?

tervitavad h., e. ja o. (kes saab iga nädala lasteaia kohta kaks nädalat kodus viirusest paraneda)

Anonüümne ütles ...

Eks ole lahe tunne madu käes hoida... Enne seda arvad, et on libe ja vastik, pärast selgub, et üldsegi mitte... sümpaatne loomake, eksju. Sain meetri pikkust kuningboad käes hoida, kui Raimuga Pärnus minizoos käisime. Huvitav on teie elust-olust lugeda, pange aga kõik kirja, mis vähegi toimub ning olge sealjuures terved ja tublid. Ärge seal omale füüsilise tööga liiga tehke. Rabage ikka mõistlikult.

Tervitab Merike

Aet ütles ...

Heia,

lahe on lugeda teie seiklustest. Meil tuli täna öösel esimene lumi maha-tõeline Christmas feeling siin. Puud härmas ja auto akent sai kraapida. :)

Edu teile!!! :))