06 november 2008

Lühidalt

Täna juhtus selline huvitav lugu, et homsest peame Kätiga minema tööle mitte põllule, nagu tavapäraselt, vaid SP Exports`i (see on firma, kus töötame) suurde kuurialusesse. See on ka ühtlasi vist peakontor. Äkilised muudatused on põnevad.. Eks siis homme näeb, milles asi seisneb. Põllul hakkaski juba ära tüütama.

Vahepeal oleme tähistanud veel hälloveeni ja pidasime meeles ka kadunuid hingedepäeval. On tekkimas traditsioon, et igal aastal teeme hälloveeni ajal usa filmidest tuntud kõrvitsanägu. Kuna kõrvits on siin kallis, siis sellel aastal tuli see melonist.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Karjäär missugune:)

Tegelt tublid. Siiski jätkan ma siis Teie mõlema harimist ( olgugi, et Kätti see vist liialt ei huvita) sppordivallas. Nimelt on hästi mänginud mõlemad Eesti "tipp"klubid BC Kalev Cramo ning Tartu Rock.......Rock on järjest kolmele läti klubile mütsi pähe tõmmanud ja lisa on ilmselt tulemas (loodan vähemalt) ja Kalev samuti võiduarve lõpuks avanud........nüüd siis oodata suurt lahingut nende kahe vahel........kaalukauss võib isegi natuke Kalevi poole kalduda, seega toome meistritiitli Tallinna tagasi:).......eks siis hoian ikka spordilainel Teid kursis ja nii ongi......

tervitustega Tallinnast


HdH

Anonüümne ütles ...

SP Exports tundub vähemalt kodulehe (http://www.spexports.com.au/) järgi päris hea tööandja. Muuseas, sealtsamast leidsin ka read, et kui working holiday viisa raames oled töötanud vähemalt 3 kuud, siis on võimalik uuesti sama viisat taotleda: More people than ever are heading to Australia to take advantage of recent changes to the working holiday visa. These changes allow travellers, who have worked as a seasonal worker in regional Australia for at least three months, to apply for a second work visa.

Rak ütles ...

Tere.
Ma siis ka võtan korra sõna. Tore kuulda, et teil seal kõik nii kena ja palav, mulle isiklikult väga suur kuumus ei meeldi. Auto on teil ka ilus. Aga noh mis ma teist ikka nii palju räägin, parem ikka endast. Mul läheb ikka hästi, tänan küsimast. Ilmad on viimasel ajal külmemaks läinud ja terviski käest ära, ehk näen teid ikka korra veel, ei tea. Kartulisaak sel sügisel suurem asi polnud, aga viriseda ei saa, sest õunu saime korralikult. Aga üldiselt kogu vabariigis on meil asjad väga halvasti. Majandus noh langes. Aga pillimehe põli meil siin mandril on hea.
Palju tervisi teile sinna!
Rak.

Anonüümne ütles ...

Ulle pedagoogilised trikid kassi peal ei toimi,viimasel ajal ei toimind isegi Kati pael,laks teine ju nii nii kaugele kodust.
Martin,Sina pead kull koju tulema,seinakalendris ikka september.Kes muidu kalendris kuid vahetab?
Ulle muretseb minu parast vaga,voib-olla kardab,et klaver umber laheb ja mina sinna alla jaan.Mau.

Anonüümne ütles ...

Meil siin oli ka väike reis. Käisime Merikesega Peterburis ja selle 5,5 miljoni elanikuga linna kõrval Levašovos, kus on memoriaalkalmistu. Seal on minu vanaisa Rudolf Hansoni maised jäänused. NKVD tappis ta koos teiste umbes tuhande eesti mehega. Kokku on sinna metsa alla toodud tapetuna Krestõ vanglast ja kohapeal Levašovos maha lastud peamiselt aastatel 1937 ja 1938 ning vähemal määral aastani 1954 peaaegu 50 000 inimest.
Reis iseenesest ei olnud kurb, sest kolme päeva jooksul sai veidi näha ka Peterburi kui kultuurilinna.
Väga suur rõõm ootas aga eest kodus. Kui Merike avas pühapäeval, 12.novembril, mis oli ühtlasi isadepäev, postkasti, ütles ta emotsionaalselt lainetaval häälel: Raimu, sulle on kaart, Austraaliast!
Isalikult Tartust