05 oktoober 2008


Tööst ka. Pühapäev on siin tööhostelis ametlik puhkepäev. Nii et täna pole me mitte midagi teinud, laiskus on võimust võtnud. Ka eile oli suhteliselt tühi päev, see tähendab, et tööle sai kogu hosteli rahvast, mis on umbes 80 inimest, 7inimest. Meid nende õnnelike seas polnud. Imelik, aga töölesaaja teb mind kadedaks küll. Süsteem käib siin niimoodi, et kella poole seitsmeks pannakse infostendile nimekiri farmidest ja siis selle alla on loendatud inimesed, kes sinna tööle lähevad. Ärritav olukorra juures ongi see, et kunagi sa ei tea, millal ja kuhu sa tööle saad. Oleme siin olnud juba teisipäevast saati, mina olen tööl käinud kaks päeva, Martin ka kaks ja Krissu ainult ühe päeva. Nõme. Kogu teenitud raha läheb magamiskoha rendi maksmiseks ja võibolla ei saa sedagi raha kokku. Majanduslik olukord hakkab muutuma täbaraks. Just natuke aega tagasi pandi homne plaan nõelaga seinale ja loomulikult minule sealt hääd uudist polnud. Martiniga tundub nüüd juba vist veitsa paremini minevat, sest kui sind juba ühte farmi mitu korda kutsutakse on tõenäosus suur, et sa saad sinna alaliseks töötajaks ja Matul juba teine kord minna Mario farmi, kus ta siis korjab neid imepäraseid sweet potatosid ja hiljem ka pakib. Minul ja Krissul pole sinna kindlasti võimalustki saada, sest meil selle töö jaoks vale sugu.

Muust nagu polegi rääkida, tööinimese mured. Väk.

Tegelt on ikka. Eile oli meil kohalik väga traditsiooniline üritus, ehk siis BBQ. Midagi märkimisväärset polnud, nagu ikka. Söök jook pärast mida enamik läksid klubisse, meie säästurežiimi mõttes jätsime selle vahele. Kõik.

Nüüd väike pühendus meie kodusele ornitoloogile. Raimu, ma üritasin kangesti täna mingisugust väikest lindu fotokakaadrisse saada, et sul jälle lindude välimäärajaga tore oleks, aga....ma ei saanud. Kuna mul homme vaba päev, üritan teda tabada.

5 kommentaari:

piiiia ütles ...

naine, kaua sa jalutad nüüd! skype!

Anonüümne ütles ...

Vanaema Endla küsis mõni tund tagasi telefonis, kuidas teil läheb. Ma trükkisin talle nädala alguses kogu teie blogi paberile. Paari päeva pärast trükin veel.
Kui rääkisin talle eelmise postituse episoodi nimekaimu Martiniga, siis arvas vanaema Endla, et ehk saate sinna pubisse kergemale tööle. Põllul on ju raskem.
Siit saate kuulata Austraalia lindude hääli:
http://birding.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?once=true&site=http://www.anbg.gov.au/birds/birds.html

Anonüümne ütles ...

Jallegi edastan laste kohta infot.Nii nad palusid. Toootsa leidsid 50 km.louna poole uuest farmist.Lubati tood kaheks kuuks.Kuus paeva nadalas,kumme tundi paevas.Sooja on 36 kraadi.Elavad vagunelamus kolmekesi,seal on kaks magamistuba ja kooginurk.Teevad vajaminevaid toid.Tana votsid ules tomatitaimi,mille kuljes olid olnud suured tomatid,suuremad kui Eestis.Austraalase jaoks olid need minitomatid ja koik lendas prugimaele.Tomatid olid olnud super head.Toopaev oli olnud rank,vett kulus nakku 4l.ja vasimus suur.Palk on hea,meie rahas nadalas 8000 EEK.Vagunelamu nagu maksab nadalas 1100EEK.Soogihinnad enamvahem samad mis meil.Bensiin 10 EEK .Neil puudub internetiuhendus ja telef. levi ,farmi uhest nurgast saavat valjahelistada.Kati tundus olema roomsameelne.Lapsed pidid koik oma toimetamised kirjapanema ja neti leidmisel meile edastama.Minu telef.5017414.Tervist Teile!

Heimar ütles ...

Värskeid korvpalliuudiseid: Käisin just Eesti karikavõistluste veerandfinaalmängu vaatamas - TÜ/Rock sai Tallinna Kalevilt suht nutuselt pähe 75-64... Leedu korvpall käib alla

Unknown ütles ...

Üsna teemaväline kommentaar...aga...kommentaare lugedes on silma jäänud kass Nilsi kirjanduslik talent. Seega algatan käesolevaga kampaania "Kass Nilsile oma blogi" ja annan ühtlasi sisse tellimuse ilukirjanduslikule teosele "Kass Nilsi elu ema Ülle juures".