03 oktoober 2008

Lihtne postitus.

nii. Istume Bundabergi raamatukogu pargis, kust meie sissekanded siin linnas Eesti poole teele lähevad. On reede õhtu ja mõtleme, mida sellega peale hakata, sest homme ei pea üdivara tõusma ja rühmama minema. Millest on paradoksaalel kombel kahju.. Tööst räägin vast hiljem. Tahaksin hoopis juttu teha eilsest juhtumist. Mõtlesime Kätriniga, et pole ammu napsutanud. Mõeldud tehtud. Kuna kohe meie hosteli vastas üle tee on säärane koht nagu Banjos (loe: bändsjos), siis sinna me ennast vedisimegi. Koht on tore. Istusime ja sumistasime omavahel, kui ühel hetkel tuli meie juurde üks entusiastlik tegelane ja küsis, umbes nii nagu juhtub iga kord poodi minnes, et kust pärit olete ja kuidas läheb ja nii. Aga siis, kui ta kuulis, et minu nimi on Martin, ütles ta, et nüüd ta peab meile kõvasti välja tegema. Ja tegigi. Sest tema poja nimi olevat ka Martin. Kes teab. Juttu jätkus igatahes kauemaks. Selgus, et tegemist on pubi manageriga. Imelik ja tore sell ühtaegu.

Hostelist räägiks ka. Hosteli nimi on City Centre Backpakers. Selline vanem maja, aga täitsa kannatab olla. Huvitav on siinkohal see, et 90% selle hosteli elanikkonnast on "silmad" ehk et pärit kusagilt hiinast või sealtkandist. Niiet rassiliselt oleme ilmselge vähemus. Üldiselt on nad toredad.. või noh jah. Toas oleme kokku seitsmekesi, aga pole hullu, täitsa talutav. Lisaks on meil ka rõdu, mis annab vähkene lisarõõmu, sest sinna saab töölt tulles riputada oma haisvad farmiriided.

Hansa

P.S. Kellel tuleb kange tahtmine meile kirju või muud nänni saata, siis aadress on: 216 Bourbong St., Bundaberg, QLD, 4670

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere kullakesed!
Martin! Ehk oled nüüd oma vennale tänulikki, et Sul selline nimi on?
Kas olete agaaviistanduses? Kavatsete seal pikemalt peatuda? Millest te kõige rohkem puudust tunnete? Kät! Kas oled oma keelekartusest üle saanud ja lobised vabalt? Mis kell oleks teile kõige sobivam Helistada?

Anonüümne ütles ...

tööreisid austraaliasse on popid. link artiklile: http://sloleht.ee/index.aspx?id=298590

terv,
h.

Käta ja Hansa ütles ...

Martin ütleb:" Ema, olen tänulik, et mul selline nimi on. Ei, me ei ole agaaviistanduses, vaid hoopis tegeleme magusate kartulitega, mida siis istutatakse väätidest ja siis kasvavad alla sellised suured ja roosad magusad kartulid. peatumise pikkust siin Bundabergis ei oska veel täpsele öelda, vaatame selle nädalaga, kuidas töö kujunema hakkab ja kui tööd hätkub, jääme siia. Puudust tunnen kodusest eesti toidust, piimast. Kui kaasavõetud kohvipudi otsa saab, siis tõenäoliselt hakkan ka sellest puudust tundma,sest siin poodides müüakse ainult kas kohviube või lahustuvat kohvi."
Kätrin ütleb:" Esimene ehmatus on edukalt tõepoolest möödunud, aga päris vabalt veel ei lobise, kui siis ainult pärast klaasi veini. Helistada meile oleks kõige mõistlikum kell 12 päeval teie aja järgi, siis meil kell seitse õhtul ja oleme kindlasti töölt kodus."