15 detsember 2008

üritus stabiilseks jääda

Üritus taas stabiilseks jääda on meil vägagi põnevalt kulgenud. Oleme jõudnud külla nimega Gatton, kus leidsime karavanpargi ja siin on iseenesest ka töötegemise võimalus. See vist meieni väga laieneda ei taha, kuna me eurooplased ja kogu ülejäänud sadakond inimest siin on aasia maadest pärit. Aga me ostsime põrsa kotis ehk siis maksime oma nädalaüüri ära, siis alles tutvusime tööasjandusega ja alles siis vaatasime üle meie karavani. Number on sel 74. algul läks jupp aega üleotsimiseks. Lõpuks leidsimegi üles kõige väiksema kuudi, millele suurelt peale kirjutatud number 74 ja võti ka keeras. Olimegi ta üles leidnud. Sisemus vastas juba tekkida jõudnud eelaimdusele: väike natuke räpakas koht. Aga tegelikult ei lasknud me endid selllest häirida. Eirasime kohe esimest reeglit ja panime viiruki põlema. Juba läks paremaks. Oma asjad sisse tuues ja siidrit avades oli tunne juba päris ok.

Oma esimest ööd sellel põneval vedruvoodil me siiski ei veetnud, sest asjad kulgesid nii, et läksime kõrvalkülla Eestlastega kokku saama. Jarmo ja Anett olid ette valmistanud veinid-viinad.......ja tagasi me ei jõudnud. Hommikul oli väga huvitav silt meie Nadježda esiklaasil (Illustreeriv pilt allpool). Me ju polnud maksnud midagi selle eest, et nende hostelis olla. Lõpuks suutsime kanepipohmellis oleva asendustöölise ära rääkida, vabandasime ette-taha ja 30dollarit jäi siiski meie rahakotti. Ja nüüd võib juhtuda, et just selles hostelis on meil võimalik tööd saada. Eks paistab.

Meie tohutult “kasulike” asjade nimekiri on täienenud. Nüüd on lisaks vispli, matkatoolide ja külmakastile meil olemas ka külmapuhur. Soetasime selle udupeene vidina endile seetõttu, et kuumataluvus on jõudnud ainult 32kraadini, edasi on juba liiga palav. Nüüd saab end puhuri ees tuulutada :D Seda ma muidugi ette veel ei kujuta, kuidas me selle suure mehhanismiga edasi reisima hakkame, aga praegu on küll hää.


Jõulumeeleolust ka. See puudub. Kuigi päkapikud meil käivad, mul harva, kuid siiski. Eile sai Martin päkapikult plastiliini, mille üle mul paistis rohkem hea meel olevat, kuidagi ei jõudnud ära oodata, millal me ükskord voolima hakkame. Lõpuks voolisime hunniku põnevaid vidinaid. Põnev oli :D

Kätrin







7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nagu piltidelt näha, olete hea elu peale saanud! Kas pildid petavad või on mu nägemine vildakas? Ärge nüüd nii südamesse ka võtke! Eks me tõmba teile jõulude ajal järgi!
Tahangi minna turule kapsast ostma.
Olete oodatud 25.detsembril - nagu igal aastal!
ema H

Anonüümne ütles ...

Tana Kati helistas ja uuris ,etkuidas ise hapukapsast valmistada ja kuidas keeta?
Uhtlasi armas ja naljakas korraga!
Onne siis sealiha otsinguil ja loodan,et hapukapsad onnestuvad!
Ilusat jouluaega,igatsen Teid vaga!
ema U

Käta ja Hansa ütles ...

te olete meil ikka nii armsad. Ilusat joulu teilegi ja edu ka teile molemale kapsaste valmistamisel.

Anonüümne ütles ...

Tere kallikesed!
Meil on Teile huvitavaid uudiseid Eestist. Klaus sai meil näiteks täna öösel onuks. Elenora sündis 19.12.2008 kell 2.12 :) Vot sellised toredad uudised siis meil. Teile aga ilusat jõulutunnet :) et ta Teil ikka olemas oleks ja suured kallid meie poolt!

Nelli ja Klaus

Anonüümne ütles ...

viimane uudis spordist, Kerde sai täna Rockist kinga, ohjad võtab enda kätte Visnapuu,seilasid me teame, meil jõulud täies hoos, Sander on juba nõrkemas Jõuluvana ootamisest aga kahjuks on ta Austraalias, kingisoove meil kodus a sada, lõpuks olge mõnusad, elame teie seiklustele 100% kaasa, oma jäises ja lumises kodus, päikest ja lund, Joel

Anonüümne ütles ...

Kiri tuli kaheksa päevaga. Kust saite printeri? Ilusat jõulu teile!
Isalikult Tartust

Anonüümne ütles ...

Eile raakis Ulle skypes Katiga kaks tundi.Tal laks kohe tuju paremaks ja paisid sain palju rohkem.
Laupaeval kaisin loomaarsti juures,loigati kuuned ja anti ussirohtu.
Midagi on vaga valesti,ma ei saa enam mooda seinu joosta.Proovisin,sadasin kohe alla.
Karbonaadist suurt lugu ei pea,sisefilee on tunduvalt pehmem.Veel parem kui Ulle loikab liha vaikesteks tukikesteks ja mulle suhu paneb.Olen korralik kass,liha malun nii kaua kui suust ara kaob.Mau