19 september 2008

L6puks kohal!

Olgu siis kallid kaasmaalased teavitatud ja tervitatud, et oleme saabunud oma sihtpunkti - Austraaliasse. Uskumatu, aga t6si. Kogu selle jama kiuste, mida pidime l2bi elama Vantaa lennuv2ljal ja sellele eelnenud p2evadel Tartus... oleme nyyd v2sinud ja 6nnelikud. Veel p2ev enne oodatud v2ljalendu, mis pidi toimuma 15.septembril, olime "t2nuv22rses" Majakareiside buroos ja loomulikult ei saanud pileteid. Kui siis kaks p2eva edasi lukatud reisi juba Helsingis ootasime je endiselt lennupiletied v2lja lunastades teada saime, et need on maksmata, tuli nutuklomp ikka kurku kull. L6puks onu Muphey seaduse kohaselt kui olime juba vargsi hakanud m6tlema kodumaale naasemisele, saime oma lennupiletid 5 minutit enne check-ini l6ppu k2tte. Oh, seda jooksu (arvan, et 1500m rekordit hoiame nuud meie). Tormasime m88da k6ikidest hiinlastest, 6nneks nad muud keelt peale oma emakeele ei osanud, hingeldasime ja pugesime igasugustest keelutsoonidest l2bi..... ja j6udsime. Lennureis oli loomulikult pikk ja v2sitav ja t2psemalt r22gime ehk kunagi hiljem, sest v2simus on v6tnud maad ja varsti l2heme magama.

T2na on esimene p2ev sellel mandril ja sellesse p2eva on mahtunud : saabumine, tutvumine linnaga, asjaajamised telefonide ja pangaarvetega, kohanemine olukorraga, kus v2ga v2ga paljud asjad on hoopis teistmoodi, kui meie Eestis oleme harjunud. Aga sellest ka hiljem. Sest ka interneti k2ttesaadavus on na nigelam, kui kodumaal.

Viibime Bondi Beachi l2histel yhe hea eestlase Ingridi ja tema poiss6bra Alisteri pool.
Mainiks siis 2ra ka uued telefoninumbrid, sest eesti omadelt meid kahjuks tagada ei saa kuniks oleme tagasi j6udnud.
Martin +61420263893
K2trin +61420264934
Helsingis lennu jamade keskel
Pilt Erki Uusile ehk kuidas v6iks k8iet88d 2ra kasutada sissetuleku allikana.




9 kommentaari:

piiiia ütles ...

rõõm, et lõpuks kohal! panin märkmiku posti. lubati nädala kuni 9 päevaga kohale. Tsauuu.

Anonüümne ütles ...

tuult tiibadesse! saatsin väikese sõnumi ka indrekule, kes hetkel sidneys peaks elama. kui helistab, siis ärge ära ehmatage.
h.

Heimar ütles ...

Kena kuulda, et kohale jõudsite. Paneks teile südamele, et te 1. asjade seas selle vee äravoolu asja järgi kontrolliksite ja siis blogis teada annaksite.

laura ütles ...

vahva!

Anonüümne ütles ...

Tsauki.Rõõm et sõit toimus!Olge siis tublid ja kirjutage ka,et me teaks mis toimub.Tann

Anonüümne ütles ...

Lõpp hea - kõik hea! Arvan et toibume koos sellest hullusest! Nüüd juba sõltub kõik teist endist! Ootan järge!

Anonüümne ütles ...

Uskumatu, et te seal olete, kõikide jamade kiuste :-). Olge tublid! Aga noh, te ju oletegi.

Anonüümne ütles ...

Tatjana andis Marianne murdmisse olulise osa, ta ütles, et oli Kätrinile lubanud, et te lendate, ja ei saa ju lubadust murda. Asi oli siiski nii kahtlane, et ma ei uskunud teie sihtkohta jõudmist veel päriselt ka siis, kui Martin Hiinast sms-i saatis. Nüüd usun küll. Olge tublid ja mõnusad1
Muide, avastasin eile, et mul on pükstel Austraalias tehtud vöö.

Käta ja Hansa ütles ...

Heimar, tsekkisin vee2ravoolu, siin l2heb see kraanikausist alla vastup2eva. m2letan eesti kohta nagu sarnast liikumissuunda, kuid 2kki suunasin seda kuidagi kraaniga selliseks. kontrolli yle ja anna siis ka meile teada. ma ei tahaks uskuda, et siin samamoodi on :D