18 august 2008

Arengud

Katsun mõned mõtted kirja saada, et seda blogi asja edasi arendada. Viibime endiselt Eestimaa pinnal ja stardini on jäänud veel umbes-täpselt 1 kuu. Selle ajaga peame veel suutma maha ärida oma kalli Golfi ja lahendama kassi küsimuse. Siis peakski sõiduvalmis olema.
Vahepeal oleme juba jätnud hüvasti oma mõnusa pesaga Viljandis. Muideks viljandikutid tegid selle sündmuse tarvis ka spetsiaalse muusikapala (mis tegi ikka silma märjaks). Aga viimane õhtu oli piduline, nagu kord ja kohus. Lisaks olen mina lõpetanud ka töösuhte ühe meediaasutusega.. Niiet kodutud-töötud praegu. Selline seisus tahab harjumist, et kogu elamine autos ja vaja muretseda järgmise öömaja pärast. Teisalt ongi seda vaja harjutada, sest järgnev aastaring saabki meil säärane olema - ainult selle vahega, et öömaja pakkujaid on meil siin Eestis küllaga..
Plaanime veel tuuritada ringi ja külastada palju sõpru, nautida kultuuri, käia öölaulupeol, Saaremaal, lihtsalt olla.

Praegune asukoht : elva

3 kommentaari:

piiiia ütles ...

tupsud, kus te olete?

Käta ja Hansa ütles ...

kehras

don Digimon ütles ...

suvelõpu ringreisid kirjutage kokku pisikeseks följetonide kimbukeseks, mida siis piraatkoopiatena austraaliamaalt naastes hakkate levitama. Õujeesh. See on intrigeeriv idee. pakun abi toimetamisel kui viitsite selle materjali kirja panna.